Home Nieuwsbrief Gastenboek Keurmerken Klantenpas Links

Assortiment en prijzen

 

In de winkel wordt het eerlijke vlees verkocht (allemaal voorverpakt in kleine porties), een klein gedeelte vers, een veel groter gedeelte diepgevroren, maar alles in kleinverpakking. Dus de klant hoeft geen kilo's vlees af te nemen en kan het bevroren vlees thuis meteen weer in de diepvries leggen. Lekker makkelijk en goed omdat het vlees in een zeer korte tijd wordt ingevroren en daardoor de smaak en kwaliteit optimaal blijven. Ook het verse vlees kan natuurlijk thuis in de vriezer, want wat vers is, is ook echt vers en nog niet bevroren geweest.

Natuurlijk is er voor mensen met een grotere diepvries de mogelijkheid om grotere pakketten of zelfs een half varken (kortgemaakt) te bestellen (7 dagen van tevoren). Dit wordt allemaal vers aangeleverd. Of als de verpakkingen voor u niet de juiste hoeveelheid hebben, kunt u het altijd bestellen (7 dagen van tevoren) en de juiste aantallen worden voor u ingepakt.

ASSORTIMENT

Voor een overzicht van het assortiment en prijzen van vlees en kant en klaar producten kunt u klikken op:

varkensvlees;

varkensvleespakketten;  

rundvlees;

kip;

kant en klaar producten;

barbecue; 

gourmet/fondue/steengrill

gevulde partypan ;

gevulde partypan, aanvulling;


 

U kunt bij Vers Vleesboerderij Savelkouls ook terecht voor uw vleeswaren, salades en boeren-ijs en bavarois in diverse smaken.


Bestellingen graag 7 dagen van tevoren doorgeven.

KANT EN KLAAR PRODUCTEN

Hebt u een feestje en wilt u het uzelf gemakkelijk maken, dan kunt u bij Savelkouls terecht voor de lekkerste kant en klaar producten. Het enige wat u zelf wel moet doen is warm maken. Als het nodig is, zijn  partypannen, shaving discs of au bain maries te leen. Bij afname van het vlees betaalt u daar geen vergoeding voor.

DE GEVULDE PARTY-PAN.... (snel en makkelijk): een grote pan voor ongeveer 20 personen/een kleine pan voor 10 a 15 personen.

(ook verkrijgbaar met compleet pakket)

 

Een grote partypan gevuld met ongeveer 140 hapjes, genoeg voor ongeveer 20 personen, een kleiner formaat met ongeveer 90 hapjes, genoeg voor 10 a 15 personen. 

In ongeveer 40 minuten hebt U op een eenvoudige manier een heerlijk warm hapje op tafel. De grote pan is gevuld met mini kipsate, stukjes grillworst, borrelboutjes (kip), partyballetjes, gehakt-maantjes en spareribs, de kleine pan is gevuld met mini kipsate, gehaktmaantjes, spareribs en borrelboutjes (kip). Alles is al voorgegaard dus hoeft alleen maar warm te worden.

De kosten van de grote gevulde partypan zijn € 49,95, de kleine kost € 39,95. Borg voor beide pannen is € 35,00. Voor folder, klik hier .

Iets voor u? Reserveer tijdig!

Er is een mogelijkheid beide pannen aan te vullen met een compleet pakket, bestaande uit brabantse rundvleessalade, 2 soorten ambachtelijke rauwkosten, eiersalade, zalmsalade, kruidencreme, aioli, Japanse sesamsaus als dipper en diverse soorten brood.

De kosten van het aanvullend pakket zijn € 3,95 per persoon. (te bestellen vanaf 5 personen). Voor folder, klik hier .

TEPANYAKI

Wilt u in plaats van gourmet, steengrill of fondue graag eens bakken op een bakplaat? Dat kan, bij Vers Vleesboerderij Savelkouls kunt u een bakplaat (tepanyaki)  huren. 

De platen zijn extra groot en bestemd voor ongeveer 8 personen. De huur is € 10,--.

 

Ook verkrijgbaar bij Vers Vleesboerderij Savelkouls: Swiss Diamond pannen: pannen met een zeer hoge kwaliteit!

(H)eerlijk vlees verdient de beste pan!

Swiss Diamond International produceert een serie pannen uit gegoten reinaluminium, welke worden bekleed met een nano-anti-aanbakcoating, waarin diamant kristallen worden verwerkt. Dat heeft tot gevolg dat in pannen met deze coating gewoon met een stalen spatel, vork of zelfs mes gewerkt mag worden en dat de pannen nooit zullen aanbakken. Tevens zijn ze vaatwasmachine- en ovenbestendig.

"Koken met deze pannen is verslavend."

De pannen worden uitsluitend in speciaalzaken verkocht. Het assortiment bestaat uit verschillende gangbare soorten en maten. Ook losse onderdelen, zoals deksels, knoppen en grepen zijn allemaal los verkrijgbaar.

In de winkel zijn testpannetjes verkrijgbaar, dus overtuig uzelf en vraag naar een pannetje om het zelf uit te proberen!

SPECIALE AKTIE KLANTENPASHOUDERS!!

Klantenpashouders van Vers Vleesboerderij Savelkouls kunnen sparen voor een aantrekkelijke korting op de Swiss Diamond pannen.

Bij 2500 punten ontvangt men een korting van 20% op de winkelprijs. (maximaal 1x 20% korting per pan of set)

Toch de moeite waard!!

BARBECUE/REUZE KOEKENPAN/BOEREN MEGA- SPIES

U kunt bij Vers Vleesboerderij Savelkouls niet alleen terecht voor al uw barbecuevlees, maar ook voor een compleet verzorgde barbecue met barbecue, vlees, salades, sauzen, brood en borden en bestek. 

Wilt u eens iets anders dan barbecue, probeer dan eens het reuze koekeNpanarrangement of nieuw dit jaar de boeren megaspies (een spies met gegaard vlees voor minimaal 20 personen). Als u hier klikt ziet u een compleet overzicht van het gehele assortiment. 

DE BARBECUEWAGEN.....

Een groot succes bij bedrijven, sport- en buurtverenigingen is de barbecuewagen.... Deze wagen is een compleet ingerichte aanhanger die gebruikt kan worden voor grotere (bedrijfs)feesten, buurtverenigingen, sportverenigingen, etc.. Het ene gedeelte bestaat uit koelingen en au bain maries. Dit gedeelte wordt dan ook gebruikt om een buffet op te stellen met sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter e.d. en gebakken vlees wat reeds bereid is en niet meteen wordt opgegeten. Het rechtergedeelte bestaat volledig uit barbecues, waarop vlees, vis en kip door een of meerdere koks gebakken wordt. Er is dus een grote capaciteit om vlees, vis en kip klaar te maken. De kok kan iemand van Uw gezelschap zijn of kan bij de wagen ingehuurd worden.

Bij Vers Vleesboerderij Savelkouls is men altijd op zoek naar iets nieuws en omdat men al vele barbecues verzorgt en de partijen steeds groter worden, is de mogelijkheid gecreeerd een barbecue in zijn geheel af te leveren, maar dan wel op een manier die zeker de moeite waard is. Bij navraag bleek zo'n wagen nog niet te bestaan, dus is deze barbecuewagen ontstaan naar geheel eigen ontwerp.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact opnemen met Vers Vleesboerderij Savelkouls of een kijkje komen nemen in onze winkel.