Home Nieuwsbrief Gastenboek Keurmerken Klantenpas Links

Assortiment en prijzen

 

In de winkel wordt het eerlijke vlees verkocht (allemaal voorverpakt in kleine porties), een klein gedeelte vers, een veel groter gedeelte diepgevroren, maar alles in kleinverpakking. Dus de klant hoeft geen kilo's vlees af te nemen en kan het bevroren vlees thuis meteen weer in de diepvries leggen. Lekker makkelijk en goed omdat het vlees in een zeer korte tijd wordt ingevroren en daardoor de smaak en kwaliteit optimaal blijven. Ook het verse vlees kan natuurlijk thuis in de vriezer, want wat vers is, is ook echt vers en nog niet bevroren geweest.

Natuurlijk is er voor mensen met een grotere diepvries de mogelijkheid om grotere pakketten of zelfs een half varken (kortgemaakt) te bestellen (7 dagen van tevoren). Dit wordt allemaal vers aangeleverd. Of als de verpakkingen voor u niet de juiste hoeveelheid hebben, kunt u het altijd bestellen (7 dagen van tevoren) en de juiste aantallen worden voor u ingepakt.

ASSORTIMENT

Voor een overzicht van het assortiment en prijzen van vlees en kant en klaar producten kunt u klikken op:

varkensvlees;

rundvlees;

kip;

kant en klaar producten;

barbecue; 

gourmet/fondue/steengrillvisgourmet ;

gevulde partypan ;

gevulde partypan, aanvulling;


 

U kunt bij Vers Vleesboerderij Savelkouls ook terecht voor uw vleeswaren, salades en boeren-ijs en bavarois in diverse smaken.


Bestellingen graag 7 dagen van tevoren doorgeven.

KANT EN KLAAR PRODUCTEN

Hebt u een feestje en wilt u het uzelf gemakkelijk maken, dan kunt u bij Savelkouls terecht voor de lekkerste kant en klaar producten. Het enige wat u zelf wel moet doen is warm maken. Als het nodig is, zijn  partypannen, shaving discs of au bain maries te leen. Bij afname van het vlees betaalt u daar geen vergoeding voor.

BARBECUE/REUZE KOEKENPAN/BOEREN MEGA- SPIES

U kunt bij Vers Vleesboerderij Savelkouls niet alleen terecht voor al uw barbecuevlees, maar ook voor een compleet verzorgde barbecue met barbecue, vlees, salades, sauzen, brood en borden en bestek. 

Wilt u eens iets anders dan barbecue, probeer dan eens het reuze koekenpanarrangement of nieuw dit jaar de boeren megaspies (een spies met gegaard vlees voor minimaal 20 personen). Als u hier klikt ziet u een compleet overzicht van het gehele assortiment. 

NIEUW! DE BOEREN MEGASPIES (vanaf 20 personen)

De boeren megaspies is een spies met daaraan gegaard vlees wat al ronddraaiend warm wordt gemaakt boven een barbecue. Het vlees kan direct vanaf de spies gesneden worden. U kunt het dan meteen op uw bord laten vallen of het kan nog even aangebakken worden in een pannetje. Het vlees bestaat uit beenham, procureur, kipfilet, spek en gehaktbrood. Om er een compleet pakket van te maken wordt het vlees aangevuld met Brabantse rundvleessalade, rauwkost, pastasalade, sausjes, kruidencreme, aioli en diverse soorten brood. Voor meer informatie kunt u kijken op onze barbecuefolder of contact opnemen met Vers Vleesboerderij Savelkouls.

DE BARBECUEWAGEN.....

Een groot succes bij bedrijven, sport- en buurtverenigingen is de barbecuewagen.... Deze wagen is een compleet ingerichte aanhanger die gebruikt kan worden voor grotere (bedrijfs)feesten, buurtverenigingen, sportverenigingen, etc.. Het ene gedeelte bestaat uit koelingen en au bain maries. Dit gedeelte wordt dan ook gebruikt om een buffet op te stellen met sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter e.d. en gebakken vlees wat reeds bereid is en niet meteen wordt opgegeten. Het rechtergedeelte bestaat volledig uit barbecues, waarop vlees, vis en kip door een of meerdere koks gebakken wordt. Er is dus een grote capaciteit om vlees, vis en kip klaar te maken. De kok kan iemand van Uw gezelschap zijn of kan bij de wagen ingehuurd worden.

Bij Vers Vleesboerderij Savelkouls is men altijd op zoek naar iets nieuws en omdat men al vele barbecues verzorgt en de partijen steeds groter worden, is de mogelijkheid gecreeerd een barbecue in zijn geheel af te leveren, maar dan wel op een manier die zeker de moeite waard is. Bij navraag bleek zo'n wagen nog niet te bestaan, dus is deze barbecuewagen ontstaan naar geheel eigen ontwerp.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact opnemen met Vers Vleesboerderij Savelkouls of een kijkje komen nemen in onze winkel.

DE GEVULDE PARTY-PAN.... (snel en makkelijk): een grote pan voor ongeveer 20 personen/een kleine pan voor 10 a 15 personen.

(ook verkrijgbaar met compleet pakket)

Een grote partypan gevuld met ongeveer 140 hapjes, genoeg voor ongeveer 20 personen, een kleiner formaat met ongeveer 90 hapjes, genoeg voor 10 a 15 personen. 

In ongeveer 40 minuten hebt U op een eenvoudige manier een heerlijk warm hapje op tafel. De grote pan is gevuld met mini kipsate, stukjes grillworst, borrelboutjes (kip), partyballetjes, gehakt-maantjes en spareribs, de kleine pan is gevuld met mini kipsate, gehaktmaantjes, spareribs en borrelboutjes (kip). Alles is al voorgegaard dus hoeft alleen maar warm te worden.

De kosten van de grote gevulde partypan zijn € 49,95, de kleine kost € 39,95. Borg voor beide pannen is € 35,00. Voor folder, klik hier .

Iets voor u? Reserveer tijdig!

Er is een mogelijkheid beide pannen aan te vullen met een compleet pakket, bestaande uit brabantse rundvleessalade, 2 soorten ambachtelijke rauwkosten, eiersalade, zalmsalade, kruidencreme, aioli, Japanse sesamsaus als dipper en diverse soorten brood.

De kosten van het aanvullend pakket zijn € 3,95 per persoon. (te bestellen vanaf 5 personen). Voor folder, klik hier .

TEPANYAKI

Wilt u in plaats van gourmet, steengrill of fondue graag eens bakken op een bakplaat? Dat kan, bij Vers Vleesboerderij Savelkouls kunt u een bakplaat (tepanyaki)  huren. 

De platen zijn extra groot en bestemd voor ongeveer 8 personen. De huur is € 10,--.