Home Nieuwsbrief Gastenboek Keurmerken Klantenpas Links

(H)eerlijk kwaliteitsvlees

In 2002 startte Vers Vleesboerderij Savelkouls aan de Hustenweg 8 in Empel (vlakbij de Groote Wielen aan de provincialeweg tussen Empel en Maren-Kessel) een Vers Vleesboerderij, een bedrijf dat inspeelt op de behoefte te weten wat je eet. Een bedrijf dat vlees van eigen boerderij verkoopt, juist aan particulieren. Men staat 100% garant voor herkomst, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

SMAAK, KWALITEIT EN HERKOMST

In de winkel  met ruim assortiment wordt het vlees verkocht (allemaal voorverpakt in kleine porties), dus u hoeft geen kilo's af te nemen.

Het varkensvlees komt allemaal van eigen boerderij, het rundvlees van een vaste fokker en de kip van een goede poelier uit de buurt.

Het vlees is niet biologisch. De varkens worden gehouden volgens het beter leven concept met speelmateriaal en meer ruimte. Ze blijven in plaats van 4 maanden, 5 maanden bij ons op het bedrijf en krijgen de laatste weken nog meer ruimte en tijd om rustig door te groeien. Het vlees is daarom iets rijper en door het speciale voer wat ze krijgen is het vlees heel goed van smaak. Wij zijn goed voor onze beesten en daarom zijn onze beesten goed voor ons. Dat proef je! 

Onze varkens krijgen geen preventieve antibiotica. Smaak en kwaliteit staan bij Vers Vleesboerderij Savelkouls hoog in het vaandel.

Dus wilt u een lekker stukje vlees voor een eerlijke prijs, kom dan snel eens kijken en overtuig Uzelf!