Home Nieuwsbrief Gastenboek Keurmerken Klantenpas Links

Vers Vleesboerderij Savelkouls

Vers Vleesboerderij Savelkouls is een bedrijf dat inspeelt op de behoefte te weten wat je eet. Een bedrijf dat uw dagelijkse stukje vlees van eigen boerderij verkoopt, juist aan particulieren. Men staat 100% garant voor herkomst, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

In de winkel wordt het vlees verkocht in kleinverpakking, vers of diepvries. U hoeft geen kilo's af te nemen en kunt het thuis meteen zo in de diepvries leggen. 

Een overzicht van het gehele assortiment vindt u onder "assortiment en prijzen". Hier zijn de diverse prijslijsten te downloaden. U vindt hier ook de mogelijkheden met kant en klare gerechten en de gevulde partypan.

Ook voor al uw barbecue- en gourmetvlees bent u bij Vers Vleesboerderij Savelkouls op het juiste adres.

ACTIES FEBRUARI

ERWTENSOEP (uit eigen keuken) 

Bij elke liter erwtensoep:

25 spaarpunten extra  

SPEKLAPPEN ZONDER ZWOERD 

Bij elk pakje speklappen zonder zwoerd:

25 spaarpunten extra 

JAPANSE REEPJES (lekkere varkensreepjes voor in een pitabroodje of met sla en frietjes of gebakken aardappeltjes)  

Bij elk pakje japanse reepjes: 25 spaarpunten extra

 

WORKSHOPS BARBECUE 2018

In het voorjaar van 2018 gaan we starten met onze nieuwe workshops barbecue! (data april en mei volgen z.s.m.)

We hebben 3 verschillende soorten workshops waarbij je kennis opdoet over de barbecue en natuurlijk met een volle buik naar huis gaat! (de genoemde prijzen zijn inclusief drankjes)

We beginnen de avonden om 18.30 uur en deze zullen eindigen rond 22.30 uur m.u.v. de workshop Culinair, deze zal tot ongeveer 23.00 - 23.30 uur duren.

Ook leuk als teambealding of vrienden- of vriendinnenavond. In overleg kan er voor besloten groepen een datum gepland worden (minimale deelname is 10 personen) 

BBQ WORKSHOP BASIS (kosten € 50,00)

Voor de beginnende barbecuer een heel geschikte workshop. Je leert alles over houtskool- en gasbarbecues, krijgt informatie over houtskool, grilltechnieken (direct of indirect, open of gesloten deksel), accecoires, schoonmaak en onderhoud en je gaat zelf aan de slag met het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.

BBQ WORKSHOP CULINAIR (kosten € 60,00)

Bij deze workshop gaan we een 4-gangen menu bereiden met een barbecue egg, open vuurschaal en gasbarbecue. Deze workshop is zowel geschikt voor de beginnende als ervaren barbecuer en een genot voor de fijnproevers onder ons.  

BBQ WORKSHOP GROOT VLEES (kosten € 65,00)

Workshop voor stoere mannen en vrouwen. Tijdens deze workshop gaan we met grote stukken vlees, kip en vis aan de slag. Marineren, kruiden en zelfs roken op de barbecue met o.a. picanha, spareribs, kip en zalm.  

 

Hebt u vragen over de workshops dan kunt u altijd bellen met onze winkel (073-6446161) of een mailtje sturen naar info@vvb-savelkouls.nl . Als u een mail stuurt krijgt u binnen 24 uur altijd een reactie terug! 

 

Laat het barbecueseizoen maar beginnen!!

Wij hebben er zin in! 

 

Alle bestellingen dienen 7 dagen van te voren, doch uiterlijk dinsdagavond bij ons binnen te zijn.  

HEBT U TIPS OF ERVARINGEN, SCHRIJF EENS IN ONS GASTENBOEK!!

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief onder "Nieuwsbrief".