Home Nieuwsbrief Gastenboek Keurmerken Klantenpas Links

Vers Vleesboerderij Savelkouls

Vers Vleesboerderij Savelkouls is een bedrijf dat inspeelt op de behoefte te weten wat je eet. Een bedrijf dat uw dagelijkse stukje vlees van eigen boerderij verkoopt, juist aan particulieren. Men staat 100% garant voor herkomst, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

In de winkel wordt het vlees verkocht in kleinverpakking, vers of diepvries. U hoeft geen kilo's af te nemen en kunt het thuis meteen zo in de diepvries leggen. 

Een overzicht van het gehele assortiment vindt u onder "assortiment en prijzen". Hier zijn de diverse prijslijsten te downloaden. U vindt hier ook de mogelijkheden met kant en klare gerechten en de gevulde partypan.

Ook voor al uw barbecue- en gourmetvlees bent u bij Vers Vleesboerderij Savelkouls op het juiste adres.

BARBECUEFOLDER 2018 

De barbecuefolder 2018 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Voor de digitale versie klik hier.

ACTIES APRIL

VARKENSHAAS  

Bij elk pakje varkenshaas:

25 spaarpunten extra  

KIPHAMMETJE (heerlijk mals hammetje van kipdijfilet en kipfilet) 

Bij elk kiphammetje:

25 spaarpunten extra 

RUNDERTARTAAR

Bij elk pakje tartaartjes:

25 spaarpunten extra   

EXTRA ACTIE APRIL, MEI EN JUNI: 

SPAAR STEMPELS BIJ ACTIEPRODUCTEN, MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN EN MAAK KANS OP DE HOOFDPRIJS: EEN BUDDHA-Q T.W.V. €995,--!

De actieproducten verschillen per 2 weken! 

In week 16 en 17 krijgt u stempels bij gekruid gehakt en filetlapjes naturel! 

FEESTELIJKE AFTRAP BARBECUESEIZOEN 2018 

Op zondag 22 april trapt Vers Vleesboerderij Savelkouls samen met de Hertogboeren op een feestelijke wijze het barbecueseizoen af.

Op deze middag worden verschillende barbecues gedemonstreerd, waaronder een houtskool barbecue, gasbarbecue en open vuur barbecue.

Er wordt uitleg gegeven over de verschillende workshops die in de loop van de zomer bij Vers Vleesboerderij Savelkouls worden gegeven en er is al een mogelijkheid tot inschrijving.

Bovendien zullen de Hertogboeren hun lekkere verse producten laten proeven. De Hertogboeren zijn lokale ‘boeren’ in de omgeving van ’s-Hertogenbosch die hun producten en/of diensten rechtstreeks aanbieden aan de consument.

Op deze middag geniet je niet alleen van het lekkere eten, maar ook van de geweldige muziek van de band Tilt!


We verwelkomen je graag op zondag 22 april 2018 van 15.00 - 20.00 uur op Hustenweg 8 in Empel (Vers Vleesboerderij Savelkouls).

WORKSHOPS BARBECUE 2018

In het voorjaar van 2018 gaan we starten met onze nieuwe workshops barbecue! 

We hebben 3 verschillende soorten workshops waarbij je kennis opdoet over de barbecue en natuurlijk met een volle buik naar huis gaat! (de genoemde prijzen zijn inclusief drankjes)

We beginnen de avonden om 18.30 uur en deze zullen eindigen rond 22.30 uur m.u.v. de workshop Culinair, deze zal tot ongeveer 23.00 - 23.30 uur duren.

Ook leuk als teambealding of vrienden- of vriendinnenavond. In overleg kan er voor besloten groepen een datum gepland worden (minimale deelname is 10 personen) 

BBQ WORKSHOP BASIS (kosten € 50,00)

Vrijdag 18 mei en donderdag 14 juni:

Voor de beginnende barbecuer een heel geschikte workshop. Je leert alles over houtskool- en gasbarbecues, krijgt informatie over houtskool, grilltechnieken (direct of indirect, open of gesloten deksel), accecoires, schoonmaak en onderhoud en je gaat zelf aan de slag met het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.

BBQ WORKSHOP CULINAIR (kosten € 60,00)

Donderdag 7 juni en vrijdag 6 juli:

Bij deze workshop gaan we een 4-gangen menu bereiden met een barbecue egg, open vuurschaal en gasbarbecue. Deze workshop is zowel geschikt voor de beginnende als ervaren barbecuer en een genot voor de fijnproevers onder ons.  

BBQ WORKSHOP GROOT VLEES (kosten € 65,00)

woensdag 9 mei en vrijdag 22 juni:

Workshop voor stoere mannen en vrouwen. Tijdens deze workshop gaan we met grote stukken vlees, kip en vis aan de slag. Marineren, kruiden en zelfs roken op de barbecue met o.a. picanha, spareribs, kip en zalm.  

 

Hebt u vragen over de workshops dan kunt u altijd bellen met onze winkel (073-6446161) of een mailtje sturen naar info@vvb-savelkouls.nl . Als u een mail stuurt krijgt u binnen 24 uur altijd een reactie terug! 

 

Laat het barbecueseizoen maar beginnen!!

Wij hebben er zin in! 

 

Alle bestellingen dienen 7 dagen van te voren, doch uiterlijk dinsdagavond bij ons binnen te zijn.  

HEBT U TIPS OF ERVARINGEN, SCHRIJF EENS IN ONS GASTENBOEK!!

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief onder "Nieuwsbrief".